Om Danskebyer.dk

Danskebyer.dk er stiftet og drives af Thomas Petersen, bosat i Præstø.

Jeg har mangeårig erfaring indenfor IT, primært som systemkonsulent. Jeg har i mange år drømt om at danne og drive et website hvor butikker og borgere i byen kunne mødes, og hvor man som borger kan se hvad byen har at tilbyde, hvad enten det er butikker, tandlæger, skoler mm eller se på hvad der sker i byen af begivenheder, og samtidig lokalt kunne deltage i fora med de interesser man måtte have.

Som tilflytter til provisen fra København for 10 år siden, blev jeg mødt af en digital stenalder hvor jeg stort intet kunne finde på internettet omkring den by jeg var flyttet eller de omkring liggende byer. Faktisk var hele Sjælland ramt, undtagen Hovedstanden der var mere udviklet på det tidspunkt.

Provisen er stadig ramt, dog i mindre grad da det er gået op for langt de fleste virksomheder og butikker, at det er et must at eksistere på internettet for at overleve. Når man laver en søgning på google kommer der nu masser af hits i byerne, men du skal vide hvad du skal søge efter – du kan ikke bare klikke på “Præstø” og se hvad der rent faktisk er at lave i byen. Dermed mangler der stadig “noget” der binder byen sammen og kan vise alt det herlige byerne har at tilbyde – og det er netop det danskebyer.dk vil vise.

Ved spørgsmål og øvrig relevant information bedes henvendelse rettet til:

Danskebyer.dk Christinelundsvej 27 4720 Præstø Brug kontaktform