Ribe Byferie Resort

Basis

Besøg Website


Modtager Dankort/Kreditkort
Modtager Reservationer
Børnevenlig
God til grupper
Handicapvenlig
Har TV
Hunde tilladt
P-Pladser
Gratis Wifi

Beskrivelse

Feriecenter Ribe Byferie ligger som “en by i byen”, på grænsen mellem den gamle bydel og Nationalpark Vadehavet. Kvalitet og design er sat i højsædet og de 94 ferieboliger er alle smagfuldt og funktionelt indrettet. Her værnes om en høj standard, både ude og inde. En årlig gennemgang af alle boliger samt løbende opgradering sikrer, at I får de bedste rammer for jeres ferieophold. 
Alle boliger har egen gårdhave eller altan med havemøbler. Alle boliger er røgfri. Gratis trådløs Internet i hele feriecentret.

-Vi elsker at have gæster og bestræber os på at yde den bedste service. Har I særlige ønsker, så hjælper vi gerne så vidt det er muligt. I bydes velkommen af vores søde receptionister, som altid har gratis kaffe, te, cappuchino eller varm kakao klar til jer.

Under jeres ophold møder I helt sikkert SunSHINE Patrol, som er vores rengøringsteam. De sørger for at klargøre jeres bolig, så alt er i skønneste orden. Ønsker I lidt ekstra forkælelse, kan de sørge for at jeres senge står opredt og der er lagt håndklæder frem til jer, når I ankommer. Se efter skiltene på SunSHINE Patrols el-biler “El-mer” og “El-vira” – her er altid en lille hilsen til jer gæster eller et tip til en god oplevelse. Til påske og jul forkæler de jer med lidt lækkerier.

Skulle uheld være ude og noget går i stykker i boligen under jeres ophold, så er vores dygtige teknikere altid på pletten.

Feriecentret ligger i gåafstand til Ribes smukke bykerne med butikker, restauranter, seværdigheder og mere end 100 fredede huse. I receptionen kan I få inspiration og hjælp til, hvad I kan opleve mens I er her hos os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!


Adresse
Damsvej 34, 6760 Ribe
Telefon
Sociale medier


Anmeldelser

20