Siv & CO

Basis

Besøg Website


Modtager Dankort/Kreditkort
Modtager Reservationer
Udendørs Betjening
Selskabslokale
Børnevenlig
God til grupper
Serverer Alkohol
P-Pladser
Handelstandsforening

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL SiV&CO
På Præstø havn med udsigt til havn og fjord, samt vores gode solterresse

Vi kommer fra to forskellige kreative verdener og det giver en rigtig god synergi:

Jan som kok og tjener, uddannet henholdsvis på Sørup Herregård og Valdemarslot.

Mette som blomster binder, dekoratør og indretter samt har desuden også arbejdet som tjener på Valdemarslot gennem flere år.

SiV&CO er opstået ved at Jans far, som vi desværre har mistet alt for tidligt, der altid blev kaldt SIV på grund af vores efternavn, Sivertsen. Vores drøm var også hans drøm så det er en måde at have ham med til at udleve denne drøm. 

Vi elsker at lave god mad lavet fra bunden og vi ønsker at give vores gæster den bedste service vi kan yde. Kvalitet og rene råvare, er kodeordet for vores restaurant

Det er også muligt at holde selskaber hos os. Og der er alt hvad rammerne kan holde muligt. Mette er rigtig god til at komme med kreative forslag og hjælper gerne for at der bliver noget særligt for øjet til de fester som holdes hos os. Har man selv de gode ideer er det selvfølgelig også i orden.

Når julen står for døren, håber vi at kunne holde nogle fantastiske julefrokoster og der vil vi pynte op efter alle kunstens moderne regler og maden bliver også her lavet med sjæl helt fra bunden.

Restaurant SiV&CO er et teamwork, hvor alle er vigtige og ingen kan undværes, for at gæsterne kan få en fantastisk oplevelse.

Vi håber at dette er starten på rigtig mange gode år på havnepladsen og vi håber på at vi er med til at skabe en masse gode minder og historie her i Præstø.

Velkommen hos SiV&CO

Jan & Mette Sivertsen


Adresse
Havnepladsen 2, 4720 Præstø
Telefon


Anmeldelser

44